Veranda Harskamp

Langer genieten van het buitenleven

Veranda Harskamp.

Indien je graag een veranda aan je woning in Harskamp wilt laten realiseren, is Romijn Zonwering dé plek waar je moet zijn. Met de verschillende mogelijkheden die wij bieden, kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven, zonder hinder van de weersomstandigheden. Bij ons bieden we verschillende modellen veranda’s aan van het merk Verasol. Ontdek wat wij voor je kunnen doen!

De voordelen van een veranda aan jouw woning in Harskamp

Een veranda heeft verschillende voordelen. Zo kun je langer van het buitenleven genieten en zelfs in het vroege voorseizoen en late naseizoen nog buiten zitten. Dit komt omdat je onder een veranda aan je woning in Harskamp beter beschermd bent tegen de verschillende weersinvloeden als je in de tuin zit. Zo blijf je droog wanneer het regent, maar zit je ook uit de zon wanneer deze fel schijnt. Hierdoor wordt de veranda een verlengde van de woonkamer of woonkeuken. Zo vergroot je niet alleen de ruimte in huis, maar ook de waarde en het woongenot.

Glazen schuifwanden geven iets extra’s

Een comfortabele aanvulling op jouw veranda zijn glazen schuifwanden. Hiermee wordt het mogelijk om de veranda af te sluiten en kun je ook met kouder weer of regen genieten van jouw veranda in Harskamp. Met deze glazen schuifwanden creëer je een tuinkamer.

Verasol is jóuw partner

In ons assortiment vind je drie verschillende soorten veranda’s van Verasol, namelijk de Greenline, de Profiline en de Cube.

  • Greenline: de Verasol Greenline veranda is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen en twee verschillende kleuren. Deze veranda is ook geschikt om zelf te monteren. Standaard wordt de Greenline veranda geleverd met 5 jaar garantie.
  • Profiline: de Verasol Profiline veranda is verkrijgbaar in drie stijlen en in vijftien verschillende kleuren. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en de veranda wordt geleverd inclusief inmeetservice en maatwerk. Standaard wordt de Profiline veranda geleverd met 10 jaar garantie.
  • Cube: de Verasol Cube veranda heeft een uniek en robuust design. Deze veranda is verkrijgbaar in twee kleuren en is een echte eyecatcher omdat de veranda geen zichtbare dakhelling heeft. De Cube veranda is exclusief voor Verasol ontwikkeld. Standaard wordt de Cube veranda geleverd met 10 jaar garantie.

Informeer naar de opties

Romijn Zonwering is gevestigd in Stroe en levert veranda’s in de omgeving. Bij ons ben je gegarandeerd van perfecte service en garantie. Wil je meer weten of inzicht krijgen in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan voor een veranda aan jouw woning in Harskamp.

Veranda wit
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering