Tuinkamers

Elke dag genieten van het buitenleven

Tuinkamer.

Wil je extra leefruimte aan je woning of in je tuin? Met een tuinkamer realiseer je een fijne plek met veel licht. Je creëert een ruimte die je voor heel veel toepassingen kunt gebruiken; om te ontbijten, te loungen, als atelier of als extra woonkamer aan je huis.

  • Leverbaar in verschillende RAL-kleuren
  • Verschillende dakconstructies mogelijk zoals polycarbonaat en glas
  • Minimaal 5 jaar garantie op alle aluminium onderdelen
  • Volledig naar wens samen te stellen met glazen wanden en zijwanden
  • Standaard 10 jaar garantie

Comfortabele tuinkamer
Een tuinkamer geeft je de mogelijkheid om het hele jaar van de tuin en het buitenleven te genieten. In de wintermaanden zorgt een vuurtafel voor warmte en gezelligheid. In zomermaanden zet je de schuifwanden open voor een open terras of kook je met je buitenkeuken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door onze tuinkamers, we bieden je bij Romijn zonweringen en overkappingen een breed aanbod aan opties, stijlen en kleuren.

Meer ruimte met een tuinkamer
Wil jij ook een tuinkamer als extra ruimte aan je woning? Met een tuinkamer kies je voor een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. Met een tuinkamer ben je echt het hele jaar beschermd tegen alle soorten weersinvloeden, zoals kou, wind en regen.
Een tuinkamer is niet-geïsoleerd. In de maanden dat het wat warmer is, zet je gemakkelijk de schuifwanden open. Zo behoud je echt een open effect. In de wintermaanden kan het wat frisser zijn, maar dan biedt een heater of vuurtafel uitkomst. Zo heb je het hele jaar door plezier van jouw tuinkamer.

Van veranda naar tuinkamer
Een tuinkamer bestaat uit een aluminium constructie, de veranda, met voor- en zijwanden van glas of aluminium. Als dakbedekking heb je keuze uit glas of polycarbonaat. Bij Romijn bieden we je drie type veranda’s die de basis vormen voor jouw tuinkamer.
We informeren je graag over de vele mogelijkheden en opties om jouw tuinkamer helemaal naar wens in te richten, zoals zonwering voor jouw temperatuurregeling en andere accessoires om het gezellig te maken in jouw tuinkamer.

Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering