Terrasschermen

Zon weren met een blijvend vrij terras

Terrasschermen.

In uw zoektocht naar een terrasscherm bent u hoogstwaarschijnlijk al meerdere online aanbieders tegen gekomen. De een nog goedkoper dan de ander. Maar dit betekend vaak dat u inlevert op de kwaliteit. Wanneer u een terrasscherm koopt, is dat een investering waar u jarenlang plezier van moet hebben.

Terrasschermen
Met een terrasscherm geniet je altijd van je terras, tuin of overkapping zonder hinder van fel zonlicht en warmte. Een terrasscherm, ook wel een knikarmscherm genoemd, is een horizontaal gespannen doek waarbij de geïntegreerde armen, de knikarmen ervoor zorgen dat je ongehinderd onder je scherm kunt doorlopen zodat er altijd genoeg ruimte voor je tuinmeubels is.

Een knikarmscherm voor je terras
Kies je voor een terrasscherm van Romijn dan adviseren we je over de juiste maatvoering, de bedieningsmogelijkheden. Van handmatig, elektrisch tot automatisch of via je smartphone en de manier waarop je knikarmscherm het beste gemonteerd kan worden. Een knikarmzonnescherm is het ideale terrasscherm. Bovendien blijft het onder je scherm juist wat warmer als de temperatuur buiten 's avonds daalt, waardoor je de hele avond aangenaam buiten zit!

Brede keuze terrasschermen
Bij een knikarmscherm heb je keuze uit een cassettescherm of semi-cassettescherm. Bij een semi-cassette is het doek aan de onderkant nog te zien als het ingerold is. Bij een cassettescherm zijn voor een volledige bescherming het hele doek en de knikarmen in de cassette opgevouwen. Je hebt keuze uit heel veel verschillende kleuren en motieven voor het doek. We laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Wil je in de zomer lekker in je tuin zitten, maar liever niet constant in de zon en hitte? Maak dan een afspraak met Romijn.

Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering