Aluminium tuinkamer

Langer genieten van het buitenleven

Aluminium tuinkamer.

Met een aluminium tuinkamer van Romijn Zonwering kun je het hele jaar door van het buitenleven genieten zonder last te hebben van de wisselende weersomstandigheden. Ideaal dus als jij nog langer van het buitenleven wilt genieten, maar ook om meer leefruimte te creëren. Bij ons vind je verschillende tuinkamers van het merk Verasol; je zit dus helemaal goed bij ons voor de aluminium tuinkamer van je dromen.

Langer genieten met een aluminium tuinkamer

Een aluminium tuinkamer zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van het seizoen en de wisselende weersomstandigheden. In een tuinkamer ben je namelijk beschut tegen wind, regen en fel zonlicht, maar je hebt toch het gevoel dat je buiten bent. In de winter is het al snel behaaglijk warm met een heater en een dekentje terwijl je op warme dagen de glazen schuifwanden eenvoudig openschuift en zo nog meer verbinding met je tuin creëert. Hierdoor kun je bijna ieder seizoen gebruikmaken van deze ruimte en wordt je tuinkamer echt een verlengde van je woning.

Vergroot jouw woonruimte

Met een aluminium tuinkamer creëer je een hoop extra ruimte. Een tuinkamer is simpel gezegd een combinatie van een veranda met voor- en zijwanden. Wanneer je kiest voor glazen schuifwanden, behoud je het open karakter van een aluminium veranda; door het glas blijft de ruimte namelijk erg licht. Door middel van het schuifsysteem schuif je de wanden eenvoudig open. Zo ben je het hele jaar door beschermd tegen alle soorten weersinvloeden, zoals kou, wind en regen, maar geniet je ook van het open karakter. Een tuinkamer is niet geïsoleerd.

Diverse opties

De tuinkamers van Romijn Zonwering zijn helemaal naar wens zelf samen te stellen en leverbaar in verschillende RAL-kleuren. Ook zijn er verschillende dakconstructies, zoals glas en polycarbonaat. Wanneer je een tuinkamer aan huis bij ons aanschaft, heb je maar liefst standaard 10 jaar garantie. Daarnaast is een aluminium tuinkamer onderhoudsvrij en gaat deze lang mee. Hierdoor is deze tuinkamer een duurzame keuze!

Van veranda naar tuinkamer

Heb je al een veranda maar wil je deze graag uitbreiden naar een tuinkamer? Ook dat is mogelijk bij Romijn Zonwering! Met glazen schuifwanden tover je in een handomdraai je aluminium veranda om in een tuinkamer en behoud je toch het open karakter. Met mooi weer schuif je de wanden namelijk eenvoudig open en met slecht weer laat je de wanden dicht zodat je heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten. Ideaal toch?

Haal meer uit je buitenleven

Als je kiest voor een aluminium tuinkamer, heb je gegarandeerd langer plezier van je tuin en van het buitenleven. Bij ons ben je verzekerd van perfecte service en garantie. Onze vakkundige monteurs komen de tuinkamer bij je thuis plaatsen. Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

tuinkamer wit
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering