Aluminium veranda

Langer genieten van het buitenleven

Veranda.

Wil je graag meer leefruimte? Of nog langer van het buitenleven kunnen genieten? Dan ben je bij Romijn Zonwering aan het juiste adres voor een aluminium veranda. Met een aluminium veranda van Romijn Zonwering kun je het hele jaar door van het buitenleven genieten, zonder dat je last hebt van de wisselende weersomstandigheden. Bij Romijn Zonwering bieden we verschillende veranda’s aan van het merk Verasol.

Het hele jaar genieten met een aluminium veranda

Met een aluminium veranda ben je niet meer afhankelijk van het seizoen of de wisselende weersomstandigheden. Onder een veranda ben je namelijk beter beschut tegen wind en regen, maar ook tegen fel zonlicht. Hierdoor kun je vrijwel ieder seizoen gebruikmaken van deze ruimte en wordt je veranda echt een verlengde van je woonkamer of keuken. Een veranda van aluminium is een moderne veranda en heeft weinig onderhoud nodig. Een aluminium veranda is namelijk onderhoudsarm. Daarnaast geeft een aluminium veranda veel extra leefruimte, wat voordelig is voor de waarde van je huis.

Aluminium veranda van Verasol

Romijn Zonwering heeft drie verschillende soorten Verasol veranda’s, namelijk de Greenline, de Profiline en de Cube.

  • Greenline: de Verasol Greenline veranda is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen en twee verschillende kleuren. Deze veranda is ook geschikt om zelf te monteren. Standaard wordt de Greenline veranda geleverd met 5 jaar garantie.
  • Profiline: de Verasol Profiline veranda is verkrijgbaar in drie stijlen en in vijftien verschillende kleuren. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en de veranda wordt geleverd inclusief inmeetservice en maatwerk. Standaard wordt de Profiline veranda geleverd met 10 jaar garantie.
  • Cube: de Verasol Cube veranda heeft een uniek en robuust design. Deze veranda is verkrijgbaar in twee kleuren en is een echte eyecatcher omdat de veranda geen zichtbare dakhelling heeft. De Cube veranda is exclusief voor Verasol ontwikkeld. Standaard wordt de Cube veranda geleverd met 10 jaar garantie.

Veranda met glazen schuifwanden

Om jouw veranda helemaal compleet te maken, kun je ervoor kiezen om je aluminium veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Door glazen schuifwanden toe te voegen, maak je van je veranda een tuinkamer en kun je nog langer van het buitenleven genieten. Een veranda met glazen schuifwanden houdt namelijk de warmte beter binnen, waardoor het al snel behaaglijk is in de tuinkamer. Maar wordt het te warm? Dan schuif je eenvoudig de glazen schuifwand open.

Veranda samenstellen

De beschikbare ruimte en jouw persoonlijke wensen bepalen wat voor soort veranda het beste bij jou past. Bij de aluminium veranda’s van Verasol heb je vele keuzemogelijkheden waardoor je je eigen veranda kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Ook kun je er voor kiezen om veranda zonwering of verlichting toe te voegen om je nieuwe buitenruimte helemaal compleet te maken.

Aluminium veranda kopen

Als je kiest voor een aluminium veranda van Romijn Zonwering, zul je gegarandeerd langer plezier hebben van je tuin en van het buitenleven. Bij Romijn Zonwering ben je gegarandeerd van perfecte service en garantie. Onze monteurs komen de aluminium veranda bij je thuis plaatsen. Wil je meer weten of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

aluminium veranda
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk oon interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2022 | Romijn Zonwering