Cube

Robuust en uniek

Verasol Cube.

De Verasol Cube is een innovatieve overkapping, een echt eyecatcher omdat de veranda geen zichtbare dakhelling heeft. Deze overkapping heeft een geheel eigentijdse en robuuste uitstraling. Houd jij van een onderscheidend design? Dan is de Cube echt een veranda voor jou. De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en bij deze Cube zijn er luxe opties en accessoires beschikbaar.

  • Uniek en robuust design
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Dakbedekking 10mm veiligheidsglas
  • Geen zichtbare dakhelling
  • Inclusief inmeetservice en maatwerk
  • Standaard 10 jaar garantie

Cube met robuust design
De Verasol Cube is door zijn moderne en kubistische design een echte blikvanger in de tuin. De Cube is een ultramoderne overkapping die niet alleen heel mooi en onderscheidend om te zien is, de veranda beschikt ook uitsluitend over hoogwaardige materialen. Daardoor is deze veranda een uitstekende investering. De Cube leent zich er ook uitstekend voor uit te breiden tot een tuinkamer. De Cube beschikt over robuuste staanders en goot van 250 bij 250 mm. Dit geeft de veranda een robuust design, maar zorgt ook veel draagkracht. Dankzij de niet-zichtbare dakhelling heb je met deze overkapping heel veel licht. Het teveel aan zonlicht kun je altijd weer reduceren met smaakvolle onderdakzonwering. Daarmee is het altijd comfortabel in jouw Cube en geniet je van lekker veel licht en ruimte.

Veranda met uitzicht
De Cube van Verasol is leverbaar in de kleuren wit en antraciet structuurlak. Het glasdak van de Cube bestaat uit helder veiligheidsglas en heeft een verstevigde goot. Daardoor staat de Cube tot zeven meter breed op slechts twee palen en houd je volledig doorzicht op de tuin. Een ultiem gevoel van vrijheid.

Cube tuinkamer
Wil je het hele jaar door genieten van de Cube, ongeacht de weersomstandigheden? Bij Romijn zonwering en overkappingen vind je verschillende soorten voor- en zijwanden, om jouw Cube uit te breiden tot een luxe en comfortabele tuinkamer. Laat je inspireren en kom langs voor de mogelijkheden.

Cube inmeten
De Cube meten we thuis bij je in. Dan heb je direct een goed beeld van de mogelijkheden en krijg je een passende offerte. Maatwerk is inclusief bij de Cube van Verasol. Na het inmeten wordt de Cube op maat gemaakt en komen we met ons eigen montageteam de Cube bij je monteren.

Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering