Profiline

Veel opties mogelijk

Profiline veranda.

Wil je meer van het buitenleven genieten of een extra ruimte aan je woning bouwen waar je kan lezen, lunchen of lekker barbecueën? De Profiline veranda van Verasol biedt jou al die mogelijkheden en nog veel meer. Ontdek het zelf. De Profiline veranda is een waardevolle aanvulling voor jouw huis en tuin. Een overkapping waar je het hele jaar profijt van hebt.

  • In 3 stijlen leverbaar
  • Verkrijgbaar in 15 kleuren
  • Dakbedekking glas of polycarbonaat
  • Grensloze keuzemogelijkheden
  • Inclusief inmeetservice en maatwerk
  • Standaard 10 jaar garantie

Ontdek de Profiline veranda
Wil je een veranda die je veel vrijheid geeft? Een veranda die je helemaal kan afstemmen op je eigen wensen en behoeften? Die past bij jouw eigen woonsmaak en interieureisen? Dan is de Profiline veranda voor jou een uitstekende keuze. De Profiline is een aluminium veranda met maar liefst keuze uit 15 verschillende kleuren. Als dakbedekking kun je kiezen uit polycarbonaat en glas in verschillende typen en op deze overkapping krijg je standaard 10 jaar garantie. De veranda is leverbaar in drie verschillende stijlen: klassiek, modernen design.

Standaard en maatwerk terrasoverkapping
De Profiline is beschikbaar in een groot aantal standaardmaten en maatwerk is tegen meerprijs ook altijd mogelijk. Deze aluminium veranda kun je helemaal naar je eigen wensen uitbreiden met de vele opties en mogelijkheden. Wil je graag een ruime terrasoverkapping met een glasdak? Dankzij de stevige constructie is een glasdak mogelijk tot vier meter diep. Ook realiseren we voor jou een zeven meter brede veranda met glasdak op 2 staanders, zodat je altijd een open effect behoudt. Wil je meer weten? We vertellen je bij Romijn zonwering en overkappingen graag alles over deze comfortabele veranda.

Van veranda naar tuinkamer
Een Profiline veranda meten we bij Romijn zonwering en overkappingen voor jou in. Zo weet je precies welke maten je nodig hebt en wat de kosten zijn. Daarna laten we de veranda ontwikkelen en plaatsen we de veranda zelf bij jou thuis met ons eigen montageteam. En wil je de veranda laten ombouwen naar een tuinkamer, ook dat ik mogelijk met de Profiline veranda.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige veranda? Dan is de Profiline veranda echt een uitstekende keus.

Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering