Greenline

Betaalbare kwaliteit

Greenline veranda.

Elke dag genieten van je tuin, lekker ontspannen buiten zitten onder je veranda? De Greenline veranda van Verasol maakt dit mogelijk. De Greenline is een moderne veranda, scherp geprijsd en kwaliteit is gegarandeerd. Van deze aluminium veranda heb je het hele jaar door veel plezier. Een ander groot voordeel, deze veranda kun je op een later moment altijd uitbreiden naar een tuinkamer.

  • In 3 stijlen leverbaar
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Dakbedekking glas of polycarbonaat
  • Ook geschikt voor zelfmontage (polycarbonaat)
  • Optioneel inmeetservice en maatwerk
  • Standaard 5 jaar garantie

Ontdek de greenline veranda
Ben je op zoek naar een solide, moderne veranda? De Greenline veranda van Verasol is een kwalitatieve overkapping gemaakt uit aluminium voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze veranda is leverbaar in de kleuren wit en antraciet. Je hebt keuze uit zes soortendakbedekking, drie typen gootsierlijsten en verschillende standaardmaten.
Wil je de Greenline veranda liever op maat gemaakt naar jouw eigen wensen? Ook dat is tegen een meerprijs mogelijk. Bij Romijn zonwering en overkappingen luisteren we goed naar je wensen en gaan we graag voor je aan de slag.

Waarom een Greenline Veranda?
Een Greenline veranda is een duurzame overkapping in een moderne stijl die bij elke woning past. Deze veranda is ook uitermate geschikt voor zelfmontage. De veranda van Verasol leveren we in een handig doe-het-zelfpakket. Wil je de veranda liever door Romijn zonwering en overkappingen laten monteren? Dat kan, we maken graag een offerte voor je. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Greenline tuinkamer
Jouw Greenline veranda kun je eenvoudig uitbreiden met allerlei accessoires en opties, direct of op een later moment. Als je voor glazen schuifwanden of aluminium kozijnen met glas kiest, kun je van je veranda een tuinkamer maken. Een tuinkamer is een heerlijke afgesloten ruimte die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Garantie
Op jouw Greenline veranda krijg je standaard 5 jaar garantie, maar kun je verlengen naar 10 jaar garantie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering