Tuinkamer aan huis

Langer genieten van het buitenleven

Tuinkamer aan huis.

Overweeg je een tuinkamer aan je huis te laten plaatsen? Een uitstekend idee! Wij van Romijn Zonwering voorzien je graag van een tuinkamer die perfect aansluit aan je woning, zodat jij het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Deze ruimte is uitermate comfortabel, omdat je er geen last hebt van de wisselende weersomstandigheden. Daarnaast creëer je ook een meer leefruimte. Wij hebben verschillende tuinkamers van het merk Verasol in ons assortiment.

Langer genieten met een aluminium tuinkamer aan huis

Een aluminium tuinkamer aan huis zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van het seizoen en de wisselende weersomstandigheden. In een tuinkamer zit je namelijk beschermd tegen wind, regen en fel zonlicht, terwijl je toch het gevoel hebt dat je buiten bent. In de winter is het al snel behaaglijk warm met een heater en een dekentje terwijl je op warme dagen de glazen schuifwanden eenvoudig openschuift en zo nog meer verbinding met je tuin creëert. Hierdoor kun je bijna ieder seizoen gebruikmaken van deze plek en word je tuinkamer een extra ruimte aan je huis.

Een tuinkamer biedt je meer woonruimte

Met een tuinkamer creëer je een hoop extra ruimte aan je huis. Een tuinkamer is simpel gezegd een combinatie van een veranda met voor- en zijwanden. Wanneer je kiest voor glazen schuifwanden behoud je het open karakter van een veranda, door het glas blijft de ruimte namelijk erg licht. Door middel van het schuifsysteem schuif je de wanden eenvoudig open. Zo ben je het hele jaar door beschermd tegen alle soorten weersinvloeden, zoals kou, wind en regen, maar geniet je ook van het open karakter. Een tuinkamer is niet geïsoleerd.

De mogelijkheden van een tuinkamer

De tuinkamers zijn helemaal naar wens zelf samen te stellen en leverbaar in verschillende RAL-kleuren (denk bijvoorbeeld aan stijlvol wit). Ook zijn er verschillende dakconstructies, zoals glas en polycarbonaat. Wanneer je een tuinkamer bij Romijn Zonwering aanschaft, heb je maar liefst standaard 10 jaar garantie. Daarnaast is een aluminium tuinkamer onderhoudsvrij en gaat deze lang mee. Hierdoor is een tuinkamer aan huis een duurzame keuze!

Van veranda naar tuinkamer

Heb je al een een veranda maar wil je deze graag uitbreiden naar een tuinkamer? Ook dat is mogelijk bij Romijn Zonwering! Met glazen schuifwanden tover je in een handomdraai je aluminium veranda om in een tuinkamer en behoud je toch het open karakter. Met mooi weer schuif je de wanden namelijk eenvoudig open en met slecht weer laat je de wanden dicht, zodat je heerlijk beschut toch van het buitenleven kunt genieten. Ideaal dus!

Kies voor meer buitenplezier

Als je kiest voor een aluminium tuinkamer, heb je gegarandeerd langer plezier van je tuin en van het buitenleven. Bij ons ben je gegarandeerd van perfecte service en garantie. Onze monteurs komen de tuinkamer graag aan je huis plaatsen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons met ons op of vraag een een offerte aan.

Tuinkamer wit
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering