Tuinkamer wit

Langer genieten van het buitenleven

Tuinkamer in het wit.

Overweeg jij een aluminium tuinkamer aan te schaffen en wil je deze het liefst in het wit laten realiseren? Schakel dan ons in. Romijn Zonwering voorziet jou graag van een prachtige witte tuinkamer waarin jij nog langer van het buitenleven geniet zonder last te hebben van de wisselende weersomstandigheden. Daarnaast creëer je ook meer leefruimte. Wij beschikken over verschillende tuinkamers van het merk Verasol, dus kijk zeker eens rond.

Langer genieten met een tuinkamer in stijlvol wit

Met een aluminium tuinkamer ben jij niet meer afhankelijk van de tijd van het jaar en de wisselende weersomstandigheden. In een tuinkamer ben je namelijk beschut tegen wind, regen en fel zonlicht, maar heb je toch het gevoel dat je buiten bent. In de winter is het al snel behaaglijk warm met een heater en een dekentje terwijl je op warme dagen de glazen schuifwanden in een handomdraai openschuift en zo nog meer verbinding met je tuin creëert. Hierdoor kun je bijna ieder seizoen gebruikmaken van deze ruimte en word je witte tuinkamer echt een toevoeging aan je woning.

Meer woonruimte met een tuinkamer

Met een tuinkamer creëer je een hoop extra ruimte. Een tuinkamer is simpel gezegd een combinatie van een veranda met glazen voor- en zijwanden. Wanneer je kiest voor glazen schuifwanden behoud je het open karakter van een veranda, door het glas blijft de ruimte namelijk erg licht. Door middel van het schuifsysteem schuif je de wanden eenvoudig open. Zo ben je het hele jaar door beschermd tegen alle soorten weersinvloeden – zoals kou, wind en regen – maar geniet je ook van het open karakter. Houd er rekening mee dat jouw witte tuinkamer niet is geïsoleerd.

De mogelijkheden van een tuinkamer

Een tuinkamer is bij ons helemaal naar wens zelf samen te stellen en verkrijgbaar in de kleur wit, maar ook in andere RAL-kleuren. Ook zijn er verschillende dakconstructies, zoals glas en polycarbonaat. Wanneer je een tuinkamer bij ons aanschaft, heb je maar liefst standaard 10 jaar garantie. Daarnaast is een aluminium tuinkamer onderhoudsvrij en gaat deze lang mee. Hierdoor is deze tuinkamer een duurzame keuze!

Van veranda naar tuinkamer

Heb je al een veranda in de kleur wit en wil je deze graag uitbreiden naar een tuinkamer? Ook dat is mogelijk bij Romijn Zonwering! Met glazen schuifwanden tover je in een handomdraai je witte aluminium veranda om in een tuinkamer en behoud je toch het open karakter. Met mooi weer schuif je de wanden namelijk eenvoudig open en met slecht weer laat je de wanden dicht zodat je heerlijk beschut toch van het buitenleven kunt genieten. Ideaal dus!

Vraag een offerte aan

Als je kiest voor een tuinkamer van Romijn Zonwering, heb je gegarandeerd langer plezier van je tuin en van het buitenleven. Bij ons ben je bovendien verzekerd van perfecte service en garantie. Onze monteurs komen de tuinkamer met mooi wit design bij je thuis plaatsen. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en deel jouw wensen.

Tuinkamer wit
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering