Aluminium veranda

Langer genieten van het buitenleven

Aluminium veranda.

Romijn Zonwering is het adres waar jij moet zijn als je een aluminium veranda in je tuin wilt laten plaatsen. Het biedt je meer leefruimte en de mogelijkheid om nog langer van het buitenleven te genieten?  Met een aluminium veranda kun je het hele jaar door van het buitenleven genieten, zonder dat je last hebt van de wisselende weersomstandigheden. Bij ons bieden we verschillende veranda’s aan van het merk Verasol.

Het hele jaar genieten met een aluminium veranda

Met een aluminium veranda ben je niet meer afhankelijk van het seizoen of de wisselende weersomstandigheden. Onder een veranda ben je namelijk beter beschut tegen wind en regen, maar ook tegen fel zonlicht. Hierdoor kun je vrijwel ieder seizoen gebruikmaken van deze ruimte en wordt je veranda echt een verlengde van je woonkamer of keuken. Een aluminium veranda is modern en heeft weinig onderhoud nodig. Dit materiaal is namelijk onderhoudsarm. Daarnaast geeft een veranda veel extra leefruimte, wat voordelig is voor de waarde van je huis.

Ga voor een veranda van Verasol

Romijn Zonwering heeft drie verschillende soorten Verasol veranda’s in het assortiment, ieder met haar eigen kenmerken. Dit betreft de volgende typen:

  • Greenline: de Verasol Greenline veranda is verkrijgbaar in drie verschillende stijlen en twee verschillende kleuren. Deze veranda is ook geschikt om zelf te monteren. Standaard wordt de Greenline veranda geleverd met 5 jaar garantie.
  • Profiline: de Verasol Profiline veranda is verkrijgbaar in drie stijlen en in vijftien verschillende kleuren. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en de veranda wordt geleverd inclusief inmeetservice en maatwerk. Standaard wordt de Profiline veranda geleverd met 10 jaar garantie.
  • Cube: de Verasol Cube veranda heeft een uniek en robuust design. Deze veranda is verkrijgbaar in twee kleuren en is een echte eyecatcher omdat de veranda geen zichtbare dakhelling heeft. De Cube veranda is exclusief voor Verasol ontwikkeld. Standaard wordt de Cube veranda geleverd met 10 jaar garantie.

Veranda met glazen schuifwanden

Om jouw aluminium veranda helemaal compleet te maken, kun je ervoor kiezen om deze uit te breiden met glazen schuifwanden. Door glazen schuifwanden toe te voegen, maak je van je veranda een tuinkamer en kun je nog langer van het buitenleven genieten. Een veranda met glazen schuifwanden houdt namelijk de warmte beter binnen, waardoor het al snel behaaglijk is in de tuinkamer. Maar wordt het te warm? Dan schuif je eenvoudig de glazen schuifwand van je veranda open.

Zelf jouw veranda samenstellen

De beschikbare ruimte en jouw persoonlijke wensen bepalen wat voor soort veranda het beste bij jou past. Bij de aluminium veranda’s van Verasol heb je vele keuzemogelijkheden waardoor je je eigen veranda kunt samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen en kleuren. Ook heb je de optie om veranda zonwering (denk bijvoorbeeld aan screens) of verlichting toe te voegen om je nieuwe buitenruimte helemaal compleet te maken.

Profiteer van onze services

Als je kiest voor een aluminium veranda, heb je gegarandeerd langer plezier van je tuin en van het buitenleven. Bij Romijn Zonwering ben je gegarandeerd van perfecte service en garantie. Onze monteurs komen de veranda bij je thuis plaatsen. Wil je meer weten of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en deel jouw wensen.

Verasol veranda
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering