Tuinkamer met glazen schuifwanden

Langer genieten van het buitenleven

Tuinkamer met glazen schuifwanden.

Een aluminium tuinkamer met glazen schuifwanden is dé oplossing om nog langer van het buitenleven te kunnen genieten. Hiervoor kun je bij Romijn Zonwering terecht, want wij bieden jou de mogelijkheid om het hele jaar door buiten te vertoeven zonder last te hebben van de wisselende weersomstandigheden. Daarnaast creëer je ook een meer leefruimte met een tuinkamer met glazen schuifwanden. Wanneer je een dergelijk buitenverblijf bij ons wilt kopen, geniet je van keuze uit verschillende opties van het betrouwbare merk Verasol. Verken de mogelijkheden eens!

Langer genieten met een tuinkamer met glazen schuifwanden

Een aluminium tuinkamer zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van het seizoen en de wisselende weersomstandigheden. Hierbinnen ben je namelijk beschut tegen wind, regen en fel zonlicht, maar heb je toch het gevoel dat je buiten bent – zeker als jouw tuinkamer uitgerust is met glazen schuifwanden. In de winter is het al snel behaaglijk warm met een heater en een dekentje terwijl je op warme dagen de glazen schuifwanden eenvoudig openschuift en zo nog meer verbinding met je tuin creëert. Hierdoor kun je 365 dagen per jaar vertoeven in deze ruimte en wordt het echt een verlengstuk van je woning.

Meer woonruimte met een tuinkamer

Met een tuinkamer aan huis creëer je een hoop extra ruimte. Een tuinkamer is simpel gezegd een combinatie van een veranda met glazen voor- en zijwanden. Wanneer je kiest voor glazen schuifwanden behoud je het open karakter van een veranda, door het glas blijft de ruimte namelijk erg licht. Door middel van het schuifsysteem schuif je de wanden eenvoudig open. Zo ben je het hele jaar door beschermd tegen alle soorten weersinvloeden, zoals kou, wind en regen, maar geniet je ook van het open karakter. Een tuinkamer is niet geïsoleerd.

De mogelijkheden zijn erg uitgebreid

De tuinkamers van Romijn Zonwering zijn helemaal naar wens zelf samen te stellen en leverbaar in verschillende RAL-kleuren, bijvoorbeeld strak wit. Ook zijn er verschillende dakconstructies, zoals glas en polycarbonaat. Wanneer je een tuinkamer aanschaft, profiteer je van standaard 10 jaar garantie. Daarnaast is een aluminium tuinkamer onderhoudsvrij en gaat deze lang mee. Hierdoor is deze tuinkamer een duurzame keuze, zeker als je deze met glazen schuifwanden uitrust!

Van veranda naar tuinkamer

Heb je al een veranda maar wil je deze graag uitbreiden naar een tuinkamer? Ook dat is mogelijk bij ons. Met glazen schuifwanden tover je in een handomdraai je aluminium veranda om in een tuinkamer en behoud je toch het open karakter. Met mooi weer schuif je de wanden namelijk eenvoudig open en met slecht weer laat je de wanden dicht zodat je heerlijk beschut toch van het buitenleven kunt genieten. Ideaal dus!

Koop jouw tuinkamer bij ons

Als je kiest voor een tuinkamer met glazen schuifwanden van Romijn Zonwering, heb je gegarandeerd langer plezier van je tuin en van het buitenleven. Daarnaast profiteer je bij ons van perfecte service en garantie. Onze monteurs komen de tuinkamer bij je thuis plaatsen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Veranda wit
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering