Elektrische rolluiken

Bescherm je kostbaarheden en weer de zon

Elektrische rolluiken.

Ben je op zoek naar elektrische rolluiken? Dan ben je bij Romijn Zonwering aan het juiste adres. Rolluiken zijn ideaal om je huis te isoleren of om juist de felle zon buiten te houden. Ook zorgen rolluiken voor extra beveiliging van je woning. Rolluiken hebben dus veel verschillende voordelen!

Betere temperaturen met elektrische rolluiken

Een rolluik werkt isolerend. Hierdoor blijft in de winter de kou beter buiten. Dit komt doordat de stilstaande lucht tussen het raam en de rolluiken een isolatielaag vormen. Hierdoor blijft de warmte goed behouden. Daarnaast wordt op warme dagen de zon buitengehouden, waardoor de warmte juist beter buiten blijft.

Verbeter je slaap

Naast dat elektrische rolluiken zorgen voor een aangenamere temperatuur in zowel de zomer als de winter, zorgen rolluiken er ook vaak voor dat je beter slaapt. Dit komt omdat het altijd donker is wanneer de rolluiken dicht zijn en geluid van buitenaf beter wordt tegengehouden. Een totale verduistering (wat je overigens ook kunt bereiken met behulp van screens) zal de nachtrust op een positieve manier ten goede komen. Daarnaast biedt een rolluik veel privacy.

Extra beveiliging

Elektrische rolluiken hebben tevens als voordeel dat je woning beter beveiligd is en kunnen inbrekers dus moeilijker binnenkomen. Dit zorgt voor extra veiligheid. De rolluiken sluiten namelijk goed aan op je raamvenster, waardoor inbreken onmogelijk wordt.

Enorm veel gebruikersgemak

Het grote voordeel van een elektrisch rolluik is dat je er geen omkijken naar hebt. Je kunt het openen en dichtdoen van de rolluiken volledig automatisch instellen. Zo kun je ervoor kiezen om de rolluiken op vaste tijdstippen open of dicht te laten gaan. Maar ook tussendoor kun je eenvoudig en snel het rolluik open of dichtdoen.

Schaf jouw rolluiken bij ons aan

Rolluiken beschermen je overdag tegen hinderlijke zonlicht reflecties, inkijk van voorbijgangers en hebben goede thermische en akoestische eigenschappen. Maar ook ‘s nachts komt een elektrisch rolluik goed van pas. Overtuigd? Dan ben je bij Romijn Zonwering aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Stroe en leveren rolluiken in de hele regio. Bij ons ben je verzekerd van perfecte service en garantie. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak of vraag een offerte aan.

elektrische rolluiken - Romijn Zonwering
Laat je informeren

Met afstand nog steeds het beste advies

Mogelijk ook interessant

Andere veranda's & tuinkamers

Algemene voorwaarden
Copyright 2024 | Romijn Zonwering